HappyBees

Ik werk liever niet op zondag, is dat een probleem?

Wil je vanwege je geloofsovertuiging liever niet op zondag werken, dan is dat geen probleem. Als je dit op je formulier of op de training aangeeft, dan matchen we je met een bedrijf dat de vrije dag op zondag heeft.

Waar slaap ik?

Je zit intern. Dit betekent dat de camping of het bungalowpark zorgt voor een geschikte slaapplaats. Meestal is dit een stacaravan met kookgelegenheid, koelkast, etc.
Voor het onderkomen hoef je niets te betalen. Het bedrijf waar je geplaatst wordt, stelt dit gratis ter beschikking.
Wie zorgt voor het eten?
Meestal moet je zelf voor je eten zorgen. Op sommige campings kun je (soms tegen een kleine betaling) mee-eten.

Moet ik voor de training betalen?

Ja, voor de training betaal je een tegemoetkoming in de kosten van €32,50. Je krijgt hiervoor een uitgebreide training, cursusmateriaal, eten en drinken en heel veel gezelligheid.

Hoe is het overnachten tijdens het trainingsweekend geregeld?

De trainingsweekenden vinden plaats in een moderne groepslocatie. We hebben gekozen voor een locatie die met het openbaar vervoer prima te bereiken is vanuit heel Nederland. Wanneer je geselecteerd wordt, ontvang je enkele weken voor het trainingsweekend de route-informatie. Tijdens het trainingsweekend overnacht je in de groepslocatie.

Worden mijn reiskosten naar de training vergoed?

We geven geen vergoeding voor je reiskosten naar de training. Er zijn vrij vaak acties bij drogisterijen en andere winkelketens waar je erg voordelig treinkaartjes kunt kopen. We raden je aan om daarvan gebruik te maken of om samen te reizen met iemand die een OV-studentenkaart heeft. Je krijgt dan samenreiskorting. Via socialmedia kun je in contact komen met jongeren uit jouw omgeving die ook naar de training gaan. Hier kun je van ons meer informatie over krijgen als je de informatie krijgt over het trainingsweekend.

Krijg ik een reiskostenvergoeding voor het reizen naar de camping of het park?

Je krijgt een vergoeding voor éénmaal de heen- en terugreis per aangesloten werkperiode. Besluit je om op je vrije dag heen en terug je reizen, dan krijg je daarvoor geen vergoeding.
(Voor stagiaires kan een andere reiskostenregeling gelden in bijzondere situaties.)
Heb je een vraag die er niet bij staat? Dan kun je die HIER aan ons stellen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten