HappyBees

Proces

Zit jij te springen om recreatiewerk te doen? Meld je dan snel online aan voor de leukste vakantiebaan van je leven! Na je aanmelding nemen we contact met je op met informatie over het trainingsweekend.

Selectie

Soms. Op basis van je online-inschrijfformulier beoordelen we of we je geschikt vinden voor recreatiewerk. Als we je aanmelding interessant vinden, maar graag wat meer van je zouden willen weten, krijg je dat spoedig per email van ons te horen. We nodigen je dan uit om je uitgebreider voor te stellen. Dat kan door het insturen van een selfie-video óf door bij ons naar een kennismakingsgesprek te komen. We kunnen dan bekijken of je bij ons bedrijf past en of het werk je ligt.
Daarna hoor je snel van ons of we je uitnodigen voor een trainingsweekend. Als je die uitnodiging aanneemt, gaan wij er van uit dat we je ook daadwerkelijk gaan inzetten. Je weet dus snel waar je aan toe bent.

Training

Word je uitgenodigd voor een trainingsweekend, dan leer je tijdens een paar spetterende dagen de basisvaardigheden voor recreatiewerk. Hierbij kun je denken aan speluitleg, organiseren, sfeer maken en theaterspelen. Er komen allemaal enthousiastelingen op het trainingsweekend, dus naast dat je nieuwe dingen leert, maak je een weekend mee dat je niet snel meer zult vergeten!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten